Pagina's

zaterdag 28 juli 2012

Nieuwe essence nagellak

Hee,

Het is jullie vast niet ontgaan; er komen nieuwe essence nagellakjes! Niet gewoon alleen nieuwe kleuren, maar ook nieuwe potjes! Ik heb er alvast twee om voor jullie te reviewen. Jullie kunnen ze in de winkels vinden vanaf eind augustus. Ze zullen 1,55 gaan kosten, en er zit nu 8 ml in. De potjes doen me denken aan bourjois! Wie niet haha.
Ik heb ze in de kleuren "what's my name?" en "do you speak love?"





Dit is "what's my name?" op mijn nagels met 2 laagjes dekt hij super. Ik kan met het nieuwe kwastje in een keer mijn hele nagel lakken! Hij droogt echt binnen 2 minuten! En dan nog een laagje erop, en shine 'm!



Dit is "do you speak love?" op mijn nagels ook 2 laagjes en alles helemaal hetzelfde! Ook grappig; ze draaien fijn open en dicht! Haha i know het klinkt raar maar je voelt echt zo'n klik als je hem dicht of open draait. Verslavend! Een fijne substantie trouwens ook, niet te stroperig gewoon goed.



Dit is het nieuwe kwastje nog even:



Het kwastje lijkt smal, maar hij heeft een bepaalde vorm en dikte waardoor je je nagel perfect in een keer kunt lakken! Ik ben super tevreden over de nieuwe lakjes! Deze gaan meteen mij stash in!

X Ronja

4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. ze zijn nog niet te koop dus, vanaf eind augustus maar in een drogist in duitsland stonden ze wel al in het magazijn en ik mocht er twee al kopen. maar niemand anders heeft ze nog haha! ze stonden dus nog niet in de winkel

      Verwijderen
  2. Mooie kleuren! I love essence!

    xoxo
    http://its-dash.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. vind ik ook! dankje :) ik vond essence wel oke, maar dit! het is echt super <3

      xx

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...