Pagina's

zondag 5 augustus 2012

Shoplog hasselt

Hee!

vrijdag zijn marije en ik samen naar hasselt gegaan, ronja's moeder reed ons er heen :) we gingen eerst naar het modemuseum, dat was leuk maar we waren binnen een half uur klaar. ze hadden niet zo veel :( toen zijn we de stad ingelopen. we laten jullie nu zien wat we gekocht hebben!



als eerst heb ik (ronja) een ketting gekocht, gewoon een ketting zonder iets eraan. ik weet niet goed uitteleggen maar gewoon een ketting van 85 cm. ik heb namelijk een hongerspelen ketting gewonnen, maar die wil ik aan een lange ketting. als tweede heb ik ook bij yves rocher (love yves rocher) een douchegel gekocht voor nog maar 1,95!



als derde heb ik een enorme echt ENORME trui gekocht. in het echt is hij toch wel meer mint kleurig. deze zag ik een jaar geleden al bij de new look maar ik had hem niet genomen omdat hij 20 euro was en ik al veel gekocht had. nu zag ik hem in de sale voor 5 euro! dit was nog de enige maat, dus deed ik het er maar mee :) ik vind hem zo schattig <3



Ik (marije): heb een heerlijke shampoo van yves rocher gekocht. Deze is normaal gesproken 3,40 maar omdat Ronja een kortingskaart had (die ik mocht lenen (: ) was ie maar 2 euro! Er zit 150 ml in!



als laatste hebben wij allebij nog iets gekocht, iets wat jullie gister in deze ootd hebben gezien.

X Ronja en Marije

2 opmerkingen:

  1. Hee Ronja, leuke dingen gekocht :) Hopelijk doet je wifi 't snel weer, zodat je die andere nieuwe ketting kan laten zien :D
    Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi! dankjewel ^^ en die-ene-nieuwe-andere ketting was mooi he :') xx Ronja

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...