Pagina's

vrijdag 30 november 2012

Cheerio ya guys

Hello guuuuys,

Omdat de pc van Ronja gecrasht is ben ik nu even gastblogger van deze peeeerfecte blog.
Even over mij, cheerio ik ben Eva, 14 jaar.
I love: mode, cappuccino, frozen yoghurt, lezen, gedichtjes maken, tumblr, Ellie Goulding, armbanden, starbucks, schoenen, kleren, Londen, Topshop, lipbalsem, Marina and the Diamonds, tijdschriften en Love Actually.
Celeb crushes are: Ryan Gosling (hello SIXPACK), Harry Styles, Tom Felton, Jeremy Irvine, Orlando Bloom & Niall Horan.
Ellie Goulding is awesome, k?

Dit liedje heet Lights en het staat de hele dag op replay bij mij.

Favorite quote: I am british except for the fact I'm not british. 
Alles wat Brits is is geweldig, Topshop, Monki, Asos, River Island, Miss Selfridge, Marina and the Diamonds, One Direction ... just to name a few.
Like ik zou echt doodgaan voor een Brits accent, geweldig gewoon. Het gaat zover dat ik naar domme spelshows op BBC kijk om naar Britse mensen te luisteren. Need some therapy.

Een ding wat nog helemaal geweldig is: mode. I la la la love it!
Mijn favoriete ding wat nu in de mode is, definitley de peplum trend, t-shirts, jurkjes, rokken... love them all.


 < dit shirtje is zooo geweldig, ik ben verliefd.Hij is maar €16,00 van de Topshop (wat relatief goedkoop is voor Topshop).
Waarom hebben wij hier geen Topshop, River Island, Monki, Forever 21 of Asos? :(
Blugh waarom zijn we gedoemd om altijd al onze kleren bij de H&M te kopen, way too mainstream.
De oplossing voor ons zielig groepje modebewuste Nederlanders: Bershka, Zara & vintage winkels.
Bershka & Zara zijn zo'n leuke winkels, bijna niemand loopt met Bershka kleren. En vintage.. oooh ik wil zo graag iets cool vintage's hebben, helaas no vintage stores in de buurt hier, sad me.

Ik kijk ook altijd zo graag naar foto's van modeshows, vooral van die van Victoria's Secret, al die prachtige modellen, zucht. Mijn zelfvertrouwen daalt echt naar het nulpunt als ik die zie. Mijn favoriete model is without a doubt CARA DELEVINGNE.
t-opshop:

vicsecretmodels:

The first ever photo I posted of Cara on the blog :D

beautiful
Ze is zo mooi, ik kan me echt blindstaren op haar. Maar ja, niet jezelf naar beneden halen, iedereen is perfect blah blah.

Mijn all time favorite movies zijn: The Notebook, Love Actually, Titanic, Atonement, My week with Marilyn,
Lord of the Rings, Harry Potter en waarschijnlijk The perks of being a Wallflower als die eindelijk op dvd uitkomt, maar ik heb geduld.

Nu meer persoonlijke dingen: hoi ik ben raar, nou ja niet raar maar ik haat mainstream dingen. Ik probeer aan alles mijn eigen draai te geven, want duh hetzelfde=saai. Mijn droom is om te werken voor Vogue, Elle, Teen Vogue, presentratice voor MTV of iets anders in de mode te doen. Ik ga later in Londen wonen omdat ik verliefd ben op Londen. Ik ben er vorig jaar geweest en dat waren de geweldigste dagen uit mijn hele 14-jarige leven!

Deze video moeten wat meer mensen eens bekijken want op school loopt iedereen er hetzelfde bij. Ugh saai, waarom zit ik niet op een school met allemaal creatieve typjes met grote dromen.
Ik ben zo langdradig, I know.

Oja ik ben verslaafd aan tumblr, mijn obsessie gaat echt tè ver gewoon. Sommige mensen hebben een druk sociaal leven en gaan uit met hun vrienden enzo. Nou ik niet, tumblr 24/7.

Ik heb ook een mega spiegel op m'n kamer en ik ben als de dood dat er een geest inzit, en ik ben er ook van overtuigd dat the Grudge onder m'n bed zit. 's Nachts lig ik gewoon klaarwakker van de angst. Oké geen Paranormal Activity, The Grudge, The Woman in Black en Insidious meer voor Eva.

Op school ga ik echt dood van verveling, het is dat ik vooraan zit en je daar niet kan slapen. Maar serieus mijn motivatie komt gevaarlijk dicht in de buurt van de nullijn.

Dit is mijn houding op school. Zien jullie dat ik problemen heb jongens, zien jullie het.

Ik begrijp dat jullie te lui zijn om dit allemaal te lezen, sorry sorry sorry.
Nou lang samengevat dit ben ik en waarschijnlijk komen er nog meer posts van mij, helaas helaas. Ok grapje jullie houden stiekem wel van mij, don't deny your feelings darrrrling.

Cheerioooooo x

Mijn tumblr voor de mensen die het willen weten: mawnday, als je tumblr heb folloooow en volg Marije want haar tumblr is lovely: blossominglotu-s volg Marije ook want Marije is awesome.
En deze blog van Marije & Ronja is awesome, ok word nu maar verliefd op deze blog.

1 opmerking:

  1. Monki is Zweeds niet Brits. Check eerst je bronnen voir je iets schrijft. Alsjeblieft zeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...