Pagina's

woensdag 7 november 2012

Instagram #8

Hee!

vandaag is het alweer de 8e instagram post! best wel veel al! ik ga jullie de foto's laten zien die ik de afgelopen week heb gemaakt op instagram. deze keer zijn er ook een paar foto's van saske, alwin en sanne omdat ik met hun in rotterdam was en zei daar foto's hebben gemaakt. je kunt me volgen op @rovertjeronnie

in de pauze met fleur.

tijdens frans kwartetten met mijn olc vrienden die altijd arrogant kijken als ik lach en foto's maak.mijn gewonnen nagellakje van essie! review volgt!

mijn zus was jarig, dus maakte ze aardbeien taartjes voor ons!

bloggen!op weg naar school vanaf het station 's ochtends staan er langs de weg schaapjes sinds kort. we lopen bijna iedere dag even de weg af naar het hek van de schapen om even naar ze te kijken.weer voor mijn kleren staan en niet weten wat ik moet dragen. help!?lieve esther is lief <3in de trein!fleur met haar broertje peerpeer is echt schattig.

mees.in rotterdam! sanne had het koud.en toen kwam rutger ineens naar ons toe lopen!geen instagram foto, maar wel een pull & bear foto!deze is dan wel instagrammischop schoot bij sanne die mijn plek had ingenomen op het bankje dat ik net had drooggemaakt.

met het mooie beeld.esther schrok van onze verrassing!

esther en samyra stiekem achtervolgenin de Mc. donaldsballonnen opblazen voor de verrassing!afscheid met sanne en arantxa.esther en saske uitzwaaienen zo zag dat er van buiten uit!toen ik thuis kwam was er een pakketje! ( nouja, pakket )uitpakken!haha, daar zat heeel veel in!wat is dit?eerst moest de accu opgeladen worden, voor ik de camera kon aanzetten enzo :(waahw <3haha, dat kan ook.ik ging ballonnen kapot springen alleen sprong ik er precies tussenin.het was leuk <3hier moest ik echt heel erg om lachen haha.X Ronja2 opmerkingen:

  1. Ronja jij hebt echt prachtige nagels. Ja, sorry ik heb een nagels obsessie.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...