Pagina's

maandag 9 juli 2012

Post traveling met dutchbeauty.blogspot.nl

Hee!

over een uur moet ik naar duitsland vertrekken, op de fiets haha :) ik fiets samen met mijn fiets lovende vader naar neuss, daar heb je een shopping mall dus dat is iets voor mij! ik krijg 50 euro als ik er heen fiets. dus dat is helemaal mooi! we gaan met de trein terug. jullie kunnen zeker een shoplog verwachten. maar wat hoorde ik net? mijn vader riep me, want er was post voor mijn. een kaartje van mijn zus uit spanje, en een brief van sanne van dutchbeauty.blogspot.nl. leuk! ik ben gelijk naar boven gerend en heb mijn camera gepakt, om even op de picnik tafel foto's te maken van het pakketje.
het zag er super leuk uit!



toen ik het openmaakte, rook ik meteen de geur van bosvruchten! bosvruchten thee <3 heerlijk. ik zit er op dit moment nog steeds aan te ruiken haha :)



ook kreeg ik een klein zakje met wattestaafjes, watteschijfjes en een vijltje "voor op vakantie" nou die neem ik mee :). ik kreeg ook een klein kaartje met een kitten erop <33 en een a4-tje met knipsels uit een tijdschrift! heel leuk! en natuurlijk ook een brief. en een testertje van yves rocher, van een parfum. ik ben heel benieuwd naar die! ik hou van yves rocher, en heb daar ook echt bergen testjertjes van.





ik vond de brief heel erg leuk sanne! ik schrijf je er een terug, als ik weer thuis ben vanaf duitsland. dat is donderdag. oke? ik denk namelijk niet dat ik binnen een uur nog een even een brief kan maken als ik nog dingen moet inpakken haha :) misschien kom ik zelfs nog leuke dingetjes tegen in duitsland!
ik ga snel weer mijn fietstas overhoop halen op zoek naar mijn toilet tasje, om het wattestaafjes pakketje erin te doen :) oh! en de thee gaat ook mee, en het parfum testertje :)

X Ronja

2 opmerkingen:

 1. Leuk om te horen dat hij goed is aangekomen en je er blij mee bent! Ik ben heel benieuwd naar jou brief! :D

  liefs,
  xxx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, haha!
  Als je vrijdag komt krijg je mijn brief voor jou ook (:
  En dan moet je me ook je adres geven want die heb ik niet :s

  X Marije

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...