Pagina's

zaterdag 1 december 2012

Addictions

hi honeys,

We hebben allemaal onze eigen problemen, laten we er niet omheen draaien. De een kan nooit zijn mond houden, de ander is zo onhandig als een nijlpaard en ik ben verslaafd aan wifi en winkelen. 
Laten we het even over mijn internet verslaving hebben. Alsjeblieft begrijp me guys because I might end in therapy sooner or later. Ik zit echt √°ltijd achter de pc behalve als ik op school ben. Soms sta ik ook gewoon op om 3 uur 's nachts zodat ik kan tumblren. Iedereen gaat uit in het weekend en geeft supercoole feesten. Ik niet, ik POST plaatjes van mensen die feesten en mensen die uitgaan. Mijn sociale leven leidt eronder, want ik ben net een holbewoner. Niet dat ik vriendloos ben ofzo maar ik denk dat dit toch een probleem wordt. En ik wil NIET in rehab belanden.

Ik zit hier nu, alweer, te bloggen. Met een kop koffie en een grote fantasie probeer ik jullie te vermaken. Mijn zusjes zijn supersociaal, ze hebben echt 205867 vrienden. Ik snap gewoon niet hoe je leven compleet kan zijn zonder een blog, serieus jongens jullie missen echt wat. Nou ja hoewel ik nu zou moeten leren voor dingen en mijn surprise af moet maken heb ik besloten dat lekker niet te doen en dit te schrijven. Waarschijnlijk komt mijn moeder dalijk weer zeuren dat ik wat met mijn leven moet doen. Mam, sorry maar je begrijpt er niks van. Ik word later een beroemde stylist/schrijfster/fashion journalist/presentatrice en dan woon ik in Londen maar om dat te bereiken moet ik NU bloggen zodat ik modebewust word.


Ik ben ook tamelijk verslaafd aan eten. Eten is zo lekker. Noodles, chocolate chip cookies, macarons, muffins, pizza, Ben&Jerry's you name it. Nu moet ik gaan sporten. Ik haat sporten, ik ben ook totaal niet lenig of sportief ofzo. Je kan me vergelijken met een plank.

Nu problemos nummeros dos, mijn winkelverslaving. Die gaat echt veel te ver. Als ik geld heb koop ik kleren of sieraden of make-up. Mijn ouders betalen eigenlijk mijn kleren daarom krijg ik ook maar €20 per maand maar ik kan het gewoon niet laten, het is onmogelijk. Ik staar me altijd blind op mooie mensen die rijk zijn en mooie kleren kunnen kopen en dun zijn en een geweldig leven hebben. 

Zoals zij, kijk hoe mooi ze is. En ik zit hier als een lelijke walvis met het saaiste leven ever en geen vriendje. Waarom heb ik geen vriendje. Oja ik heb mijn gezicht.
UGH ik wil zo graag een vriendje. "LEKKER KERST VIEREN MET MIJN VRIENDJE." Go. Away. Ik zit met kerst weer alleen met 4 kilo eten voor de tv, kerstfilms te kijken. 
Zo is het maar net. Zielige ik. Ik heb natuurlijk medelijden met jullie lotgenoten die de kerstdagen ook zonder   vriendje moeten doorbrengen. Together we are strong.

I had selfesteem but then I saw a person. Iedereen is knap, waarom is iedereen knap. Ik ben zo lelijk ik ben echt een muurbloem. Echt ie-de-reen is knapper dan ik, ik wil niet gedoemd zijn om lelijk te zijn. Come on guys, hoe moet dat later dan. Nou ja maby I'll be prettier when I'm older < my whole life depends on this.

Morgen krijg ik ein-de-lijk Just Dance 4. Ik heb hier zo lang op moeten wachten en nu krijg ik hem eindelijk. YAY YAY YAY. Dat wordt just dancend de feestdagen doorbrengen. Just Dance is echt my kind of jam. Ik ben echt geweldig goed in dat spel, hoewel ik in het echt op een dansende walvis lijk. 

Oh darlings ik hou jullie weer zo lang bezig met dit te lezen, sorry maar soms moet ik gewoon mijn gedachten eventjes kwijt.


Nou honeys ik ga eens wat proberen te maken van mijn sociale leven, en guys remember word niet zoals ik want dan eindig je later in therapie. En therapie lijkt me echt heel heel heel heel stom. 
Hou van jezelf en maak wat van de feestdagen ook al heb je geen vriendje. Next year is gonna be your year! 
Be positive and never let yourself down.
v0ids:

same ellen

Lots of love Eva x

4 opmerkingen:

  1. Eva lieve schat je bent niet lelijk! Echt niet alsjeblieft geloof me :) En je bent wel sociaal en je bent super lief en je moet niet zo negatief denken. Alsnog een hele leuke post <3 Maar wel meerdere mensen hebben een vriendjes probleem. Ik stoot jongens af ofzo, haha. Ze vinden mij maar raar. Liefs, Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...