Pagina's

zaterdag 8 december 2012

December tag!

Hee!

eindelijk weer een post van mij! mijn computer is gemaakt, nog niet alles staat weer terug op zijn plaats maar ik kan bloggen! vandaag is het alweer 7 december en het jaar is bijna voorbij, wat ik heel jammer vind. de wintermaanden lijken wel extra snel voorbij te gaan terwijl dit juist de maanden zijn waar ik het langst van wil genieten, ook iets om verdrietig van te worden omdat het zo voorbij is. ik probeer de tijd vast te houden, maar dat gaat niet. omdat ik zoveel van de winter hou; de december tag!1. wat vindt je het leukste aan december?

ik vind het fijn dat het niet zo warm is, want de zomer is gewoon niet mijn ding. ik verheug mij ieder jaar het allermeeste op de winter! ik ben dan jarig, en er is natuurlijk SNEEUW ! sneeuw vind ik echt een van de mooiste dingen die er zijn !

2. welk parfum draag je het liefste in december?

ik draag eigenlijk nooit parfum, ik heb ook niet veel parfum. ik ben niet zo van de chemische geuren waar van je niet weet wat je ruikt! ik hou in de zomer en lente van citrus geurtjes, maar voor deze winter heb ik nog niet echt een geur die ik veel zal gaan dragen. ik ga binnenkort op zoek naar een vanille geur denk ik! of iets met cranberry! hebben jullie tips?3. zonder welke 3 producten kun je niet deze december?

ik zal niet kunnen zonder lipbalsem denk ik want mijn lippen worden nou eenmaal droog van de kou! als tweede zal ik niet zonder.. *en dan loop ik vast.* wat kan ik nog meer niet missen aan make-up? ik weet het niet! natuurlijk blijf ik gewoon make-up dragen maar ik kan mij niks bedenken wat ik deze winter echt heel erg nodig zou hebben! misschien rode lipstick? als je buiten mijn normale make-up routine kijkt dan.

4. wat is je go-to look van december?

concealer als ik oneffenheden heb, poeder, waarschijnlijk geen blush want van de kou krijg ik wel een natuurlijk blosje :) winged eyeliner, mascara, lipbalsem. als ik tijd heb, een oogschaduw look of rode lipstick.5. wat is je lievelings glitter product?

*loopt naar toilettafel* ik weet niks! wel heb ik een gouden pigment in mijn hoofd, of de glitterspray van hema, in iedergeval ik moet snel naar de stad! ik ben al best lang niet meer gaan winkelen omdat ik mijn camera heb gekocht en dus moet bezuinigen en daardoor ook gewoon niet naar de stad ben gegaan om in verleiding te komen!

6. wat is je lievelings kerstbal uit je kerstboom?

we hebben thuis nog geen kerstboom staan, maar ik wil zelf dit jaar een klein kerstboompje op mijn kamer en ik ga hele leuke versieringen maken dus wil ik nog niet verklappen wat ik ga maken! ik plaats hier waarschijnlijk wel een fillmpje over!7. welk snoep ga je deze maand waarschijnlijk te veel eten?

geen flauw idee, ik eet thuis nooit echt snoep omdat mijn ouders het simpelweg niet kopen. misschien ga ik te veel cinnamon buns eten/maken? of chocolade? starbucks? of geld, om treinkaartjes te kopen? (goed, dat eet ik niet, maar ik laat het wel verdwijnen)

8. wat is je lievelings kerst gerelateerde tv serie of film?

ik weet dit niet, want het maakt mij niet uit welke film ik zie. ik vind heel veel leuk! mister beans holiday blijft natuurlijk prachtig, alles is liefde is heel leuk! nonni & manni, pippi langkous, emiel van de hazelhoeven, dus alles van astrid lindgren! en pettson & findus! ab-fab *absoloutley faboulous* en zo kan ik nog wel even doorgaan, ik vind echt heel veel leuk! oeps. dit was niet allemaal kerstgerelateerd. een beetje wel.9. wat hoop je dat de kerstman dit jaar voor je mee zal nemen?|

wij vieren thuis geen kerst, dus ik verwacht niks! ik weet het niet. ik wil heel veel, maar als iemand me vraagt wat ik wil weet ik het niet. op mijn ipod bewaar ik een verlanglijstje die ik iedere keer aanvul als er iets te binnen schiet en waar ik weer met een voldaan gevoel dingen kan deleten.

10. de feestdagen gaan ook om naaste liefde, van wie hou jij?

ik ben nu heel bang dat ik mensen ga vergeten! ik hou van heel veel mensen! esther,  fleur, annemijn, mees, eva, eline, marije, lotte, floor, anouk, aylin, aimee, vera, nada, eva-luna, sara,  ilse, lara, sanne, maria, lisa, liza, amy, samyra, anouk, arantxa, jeffrey, britt, angel, ik vergeet nu heel veel mensen ben ik bang, als dat zo is schaam ik me heel erg. dat betekend misschien dat degene die ik vergeet zo diep in mij zitten dat ik ze vergeet?*de foto's heb ik vandaag gemaakt toen ik een rondje ben gaan wandelen*

Liefs!


4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...