Pagina's

vrijdag 7 september 2012

DIY stud kit voor de iphone via www.studfabriek.nl

Hee!

Kennen jullie de webshop www.studfabriek.nl al? Ze verkopen allerlei studs en spikes en heel veel verschillende maten en figuren. Deze webshop gaat nu ook speciale DIY telefoon hoesjes kit's verkopen! hiermee kun je nu dus zelf een telefoon hoesje versieren met studs! Ik heb hier de iphone-kit die ik vandaag voor jullie ga DIY'en! haha, kijken jullie mee?Wat heb je nodig?
- De DIY kit van www.studfabriek.nl
- Een schaar, tangetje iets in die richting

1. Heel simpel; pak je DIY kit erbij!
2. Bedenk hoe je de studs op je hoesje wil hebben en leg ze er even op in de vorm die je wil. Nu kun je kijken of het goed vind.
3. Zoals je waarschijnlijk wel weet, heeft een stud meestal 4 pinnetjes aan de vier zijden van de stud. Deze kun je makkelijk omvouwen.
4. Omdat het een siliconen hoesje is, kun je heel makkelijk de stud met de 4 pinnetjes erin 'prikken' je zult merken dat dit heel makkelijk gaat!5. Als je aan de binnenkant kijkt zul je zien dat de pinnetjes er daar doorheen zijn gekomen.
6. Nu neem je tangetje of schaar erbij!
7. Nu vouw je de pinnetjes om naar de binnenkant van de stud, je kunt hem goed diep erin drukken want deze studs zijn hol van binnen! (zoals de meeste)
8. Als je alle vier de zijdes van een stud hebt gedaan zie je dat er ook niks scherps meer is waar de achterkant van je telefoon onder zou kunnen leiden :)9. Nu ga je verder met het patroon op je hoesje te 'studden' zorg ervoor dat je ze goed naast elkaar erin drukt, anders gaan ze scheef zitten!
10. Alle studs zitten erop!
11. Als alles goed is gegaan zijn er geen scherpe randjes meer aan de binnenkant, je kunt even voelen met je vingers. Als je nog iets scherps voelt kun je die stud nog even wat verder naar binnen vouwen.
12. Nu ben je helemaal klaar en kun je je zelfgemaakte hoesje om je telefoon doen! Niemand zal dezelfde hebben, je kunt het zo origineel maken als je wil. Hier zie je de twee hoesjes die ik heb gemaakt.deze kit is te koop op www.studfabriek.nl voor de iphone 4(s), blackberry bold en de samsung galaxy 2. de kit zal 9,95 gaan kosten. ook heeft www.studfabriek.nl een leuke kortingscode voor jullie! vul de code  in voor 10% procent korting! deze code is geldig tot en met 30-09-2012

X Ronja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...